Om oss

Följ med mig på min fortsatta resa

Min resa mot ökat välmående började för 20 år sedan när jag först fick möjlighet att prova kundaliniyoga på min dåvarande arbetsplats. Sedan dess har den varit min oas & källa till energi där jag har hittat styrka för att klara ett stressigt jobb och en fullspäckad vardag.


Mitt namn är Anna Hallgren och jag startade Aha Insikt på Alla Hjärtans dag 2016 för att jag vill hjälpa andra att nå ett välbefinnande och en ro i en annars så stressig verklighet.

En del människor når jag via yogan där vi kombinerar rörlighet, andning och avslappning för ökad själkänsla & välmående. Andra tilltalas mer av den kroppsliga beröringen som även den påverkar såväl kropp som själ. Det holistiska synsättet är viktigt för mig dvs. att kropp & själ är sammanlänkade och påverkar varandra.

Kundaliniyoga är så effektfull eftersom det är en kombination av att stärka nervsystemet och att stimulera körtelsystemet. Det är en teknik för hälsa, livskraft & personlig utveckling. Yoga kan användas för att lindra smärta, förbättra sömnen och motverka känslor som ängslan, nervositet och irritation.

Jag är utbildad kundaliniyoga-instruktör och medlem i SKY, Sveriges Kundaliniyogalärare sedan 2016.

Med en bakgrund som chef inom näringslivet så har jag både upplevt och sett vad stress gör med oss. Kundaliniyoga och meditation ger dig verktyg att hantera detta och där du kan göra medvetna val för att må bättre.

 

Jag har en utbildning i Energimedicin som är inspirerad av den traditionella kinesiska medicinen och dess holistiska synsätt dvs. att kropp & själ hör ihop och påverkar varandra. Energimassage & ansiktscuping känns som naturliga komplement till yogan. Den kroppsliga beröringen gör det lättare att koppla av och släppa stress & press. Massagen kommer att röra dig på djupet även om du inte är medveten om det första gången.Hos Aha Insikt kan du boka både kurser och föreläsningar om yoga, meditation, healing och stressförebyggande åtgärder.
Varmt välkommen!